Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας συναντήθηκε ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ

Βουλευτής Ν. Λευκάδας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 1 Μαρτίου 2019

Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας  συναντήθηκε ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς

Συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας, Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο είχε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς. Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό του γραφείο του βουλευτή, διεξήχθη μέσα σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν διάφορα θέματα ασφάλειας του νομού.  

Βαρύτητα δόθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα των κτηριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζεται η Διεύθυνση και που δεν βοηθά στην εξυπηρέτηση των πολιτών και επισκεπτών του νησιού. Ο βουλευτής ενημέρωσε το νέο Αστυνομικό  Διευθυντή  για τις προσπάθειες που καταβάλει προκειμένου να μεταφερθεί  σε νέο καταλληλότερο κτίριο η Διεύθυνση, μεταξύ των οποίων σχετικές ερωτήσεις και αναφορές στον αρμόδιο υπουργό, έγγραφη ενημέρωση του Αρχηγού του Σώματος και σειρά επαφών  με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου και υψηλόβαθμα στελέχη του Αρχηγείου.

Ο κ. Καββαδάς  συνεχάρη τον κ. Μιχαλόπουλο για την προαγωγή στο βαθμό του Ταξίαρχου και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στα νέα καθήκοντά του, εκφράζοντας την πλήρη και ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη του προς την Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία, όπως υπογράμμισε, έχει συμβάλλει στην δημιουργία και εμπέδωση κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους κατοίκους και επισκέπτες του νομού Λευκάδας.  

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s