ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

   Λευκάδα 25-2-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

     Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Αθλητισμού κ. Σπυρίδων Πολίτης επισκέφτηκε τον χώρο τοποθέτησης της νέας Ηλεκτροκίνητης Σειρήνας Συναγερμού συνοδευόμενος από τον αρμόδιο υπάλληλο του γραφείου Πολιτικής Άμυνας κ. Ανδρέα Σίδερη.

     Διαπιστώθηκε η πολύ καλή υπάρχουσα κατάσταση και ετοιμότητα αφού στο σημείο έχει τοποθετηθεί επίσης και νέα χειροκίνητη σειρήνα. Οι δύο σειρήνες αντικατέστησαν τις υπάρχουσες πεπαλαιωμένες και κατεστραμμένες με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών της Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης.

     Ο Δήμος Λευκάδας ανταποκρίθηκε άμεσα στο από 31-7-2018 αίτημα της Διεύθυνσης Πολιτικής Άμυνας Λευκάδας ικανοποιώντας μια ανάγκη που είχε επισημανθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

     Ήδη έχει δρομολογηθεί η διαδικασία (μελέτη και χρηματοδότηση) για την προμήθεια (2) δύο επιπλέον καινούριων Ηλεκτροκίνητων Σειρήνων Συναγερμού που θα τοποθετηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σε ειδικά επιλεγμένα σημεία, ώστε να καλύπτονται πλήρως οι σχετικές ανάγκες σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s