Ο Χωριάτικος Γάμος στην Καρυά . Πρώτη μέρα
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της αναπαράστασης του χωριάτικου γάμου στην Καρυά από τον Απόλλωνα Καρυάς.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και καταχειροκρότησε την παράσταση – Δρώμενο που για πρώτη φορά φέτος ανέβηκε από ερασιτεχνικό θίασο και συγκεκριμένα από την θεατρική ομάδα «ΕΠΕΚΕΙΝΑ» του Δήμου Εορδαίας – Πτολεμαϊδας η οποία ακολουθώντας πιστά την λαογραφική προσέγγιση μέσα από τις πηγές του μεγάλου λαογράφου μας Πανταζή Κοντομίχη απέδωσε με άριστα αποτελέσματα.
Στόχος μας η εξωστρέφεια και η διάσωση του τοπικού λαϊκού πολιτισμού της περιοχής μας ανά την Ελλάδα χτίζοντας γέφυρες και δημιουργώντας συνεργασίες στην βάση της ανταλλαγής πολιτισμικών στοιχείων, στόχος που κάθε πολιτιστικός σύλλογος που σέβεται το παρελθόν του και χτιζει το μέλλον του , πρέπει να έχει.
Ευχαριστούμε όλους όσους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την χθεσινή άκρως επιτυχημένη βραδιά και ανανεώνουμε για σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου στις 20:30 με το μυστήριο του γάμου και το γλέντι μας .
Πάντα από χαρές!!!!!!
Φωτογραφίες: Θανάσης Κατωπόδης



































