Ξεκινούν νέες ασφαλτοστρώσεις και τεχνικά έργα 750.000 ευρώ στον άξονα Σύβρος – Αγ. Ηλίας – Αγ. Δονάτος – Καρυά

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Ξεκινούν νέες ασφαλτοστρώσεις και τεχνικά έργα 750.000 ευρώ στον άξονα Σύβρος – Αγ. Ηλίας – Αγ. Δονάτος – Καρυά» – Υπογράφηκε η Σύμβαση του έργου

Νέο έργο συντήρησης και αποκατάστασης του ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου της Νότιας Λευκάδας, ξεκινά η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, στον άξονα Σύβρος – Άγιος Ηλίας – Άγιος Δονάτος Εγκλουβής – Καρυά. Υπεγράφη την Τρίτη (28/3/2023) η Σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση – Αντιστήριξη του Επαρχιακού Δρόμου από τον οικισμό Σύβρου, Άγιου Ηλία έως Άγιο Δονάτο», προϋπολογισμού 750.000 ευρώ, από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, και τον εκπρόσωπο του Αναδόχου «Δρακάτος Λεωνίδας – Στέφανος του Ιωάννη».

«Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό έργο που αφορά τα χωριά του ορεινού όγκου της Νότιας Λευκάδας. Ένα έργο που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα χρόνια προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή. Έτσι λοιπόν, ξεκινούν νέες ασφαλτοστρώσεις και πολλαπλές τεχνικές παρεμβάσεις 750.000 ευρώ στον άξονα Σύβρος – Αγ. Ηλίας – Αγ. Δονάτος – Καρυά.

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε κατορθώσει να είναι σε εξέλιξη ένας μεγάλος αριθμός οδικών έργων. Όλα αυτά είναι έργα απαραίτητα. Έργα ουσίας, που εκτελούνται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Λευκάδας, και στο Μεγανήσι. Έργα που είναι συνέπεια σωστού σχεδιασμού και σκληρής δουλειάς, και που τα θεαματικά αποτελέσματά τους είναι ορατά σε κάθε συμπολίτη μας» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Το έργο περιλαμβάνει οδοστρωσίες και ασφαλτικά, καθώς και εκτεταμένα τεχνικά έργα (σαραζανέτ, αγκυρώσεις, τοιχία, αποστραγγιστικά, τάφρους απορροής, κλπ.) για την οριστική αντιμετώπιση επικίνδυνων γεωλογικών φαινομένων (καθιζήσεις, κατολισθήσεις, κλπ.) που παρατηρούνται κατά τόπους.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s