Λύση στο πρόβλημα χιλιάδων επαγγελματιών με τις εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων δίνουν τα Επιμελητήρια μέσω της υπογραφής συμφώνου συνεργασίας με την Αυτοδιαχείριση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 22/2/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λύση στο πρόβλημα χιλιάδων επαγγελματιών με τις εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων δίνουν τα Επιμελητήρια μέσω της υπογραφής συμφώνου συνεργασίας με την Αυτοδιαχείριση

Το Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει όλα τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΟΣΔ Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων – η Αυτοδιαχείριση.

Η συμφωνία αυτή έρχεται να ρυθμίσει το τοπίο των πνευματικών δικαιωμάτων για το διάστημα 2018-2022 και αφορά στην έκδοση της άδειας δημόσιας εκτέλεσης μουσικής την οποία προμηθεύονται οι επιχειρήσεις.

Η προσχώρηση στο σύμφωνο θα δώσει λύσει στις χρόνιες δικαστικές διενέξεις χιλιάδων επαγγελματιών με τις εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων.  Οι εκπτώσεις και οι ρυθμίσεις οφειλών είναι σημαντικές, οπότε καλούμε όλες  τις  ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να προσχωρήσουν στο σύμφωνο.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λευκάδας μπορείτε να βρείτε:

1.ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
2 ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

3. THN ΑΙΤΗΣΗ-ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤO ΣΥΜΦΩΝΟ

Για σας βοηθήσουμε στην προσχώρηση μπορείτε να προσέλθετε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας,  υπεύθυνη υπάλληλος κα Λάζαρη Πανωραία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου 2645022686, 2645022384, 2645022381, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 8.30π.μ – 4 μ.μ. και στα emails enimerosi.lefkadachamber@gmail.com, info.lefkadachamber@gmail.com.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s