Επίσκεψη γνωριμίας με τον νέο διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας νομού Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη γνωριμίας στο Γραφείο Δημάρχου Λευκάδας, κ. Χαράλαμπου Καλού, πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λευκάδας, Πύραρχος Κωνσταντίνος Τσίκας.

Στη συνάντηση τονίστηκε, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο Τσιρογιάννη, η αρμονική συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ειδικότερα κατά τη θερινή περίοδο, ενώ έγινε κατανοητό ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν να πορευθούν στη βάση της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης για την αποτελεσματική θωράκιση του δήμου σε ζητήματα πολιτικής προστασίας.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην θωράκιση του ιστορικού κέντρου της πόλης της Λευκάδας. Πιο συγκεκριμένα, έγινε αναφορά για την αναγκαιότητα της υπογραφής συμφώνου συνεργασίας, μεταξύ του δήμου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, για την εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στον διοικητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα βρίσκεται στη διάθεσή του με τις υπηρεσίες  του, με σκοπό την ασφάλεια των δημοτών, την προστασία της περιουσίας, καθώς και του φυσικού περιβάλλοντος.

                                                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s