Έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι συνάνθρωποί μας στη γειτονική Τουρκία αλλά και τη Συρία, δοκιμάζονται από τις θλιβερές συνέπειες των καταστροφικών σεισμών, που πλήττουν τις περιοχές τους.

Μπροστά σε αυτήν την πρωτοφανούς μεγέθους ανθρώπινη τραγωδία, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι και δεκάδες χιλιάδες έχουν βρεθεί κυριολεκτικά στο δρόμο, αποτελεί υποχρέωση όλων μας να συνδράμουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο και σε άμεσο χρόνο, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια σε αυτούς που τη χρειάζονται.

Οφείλουμε να συμμετάσχουμε στην εθνική προσπάθεια και την άμεση κινητοποίηση της χώρας μας, για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και τη Συρία. Η συμμετοχή αυτή μπορεί να μετουσιωθεί στην πράξη με την άμεση συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές, ιατροφαρμακευτικό υλικό (γάζες, επιθέματα, αναλγητικές αλοιφές, οινόπνευμα, φυσιολογικούς ορούς), είδη προσωπικής υγιεινής (σερβιέτες, σαπούνια, πάνες ενηλίκων και βρεφών), σκούφους, κασκόλ και γάντια.

Καλούμε όλους τους φορείς, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τα σωματεία και τους συμπολίτες μας με την συνδρομή τους να εκφράσουν έμπρακτα την συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται την Πέμπτη 9.2.2023, Παρασκευή 10.2.2023 και την Δευτέρα 13.2.2023, και ώρες 8:30πμ-2:00μμ στo Πνευματικό Κέντρο.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s