Θανάσης Καββαδάς: «1.120.000 ευρώ για 7 αθλητικές εγκαταστάσειςαπό το Υπουργείο Εσωτερικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 16 Φεβρουαρίου 2022

Θανάσης Καββαδάς: «1.120.000 ευρώ για 7 αθλητικές εγκαταστάσεις

από το Υπουργείο Εσωτερικών – Ένα μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε για τον αθλητισμό στη Λευκάδα» – Νέα συνάντηση με τον Αν.Υπουργό Στέλιο Πέτσα

Το ποσό του 1.119.359,35 ευρώ δεσμεύθηκε να διαθέσει το Υπουργείο Εσωτερικών για τη βελτίωση και τη συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη της Λευκάδας και χωριά του Δήμου, κατά τη διάρκεια νέας συνάντησης που είχε σήμερα ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα. Η χρηματοδότηση αφορά 7 γήπεδα, και συγκεκριμένα:

Α/ΑΔΗΜΟΣ/ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΕΡΓΟΠΟΣΟ
1Γήπεδο ΣφακιωτώνΒελτίωση, συνθετικός χλοοτάπητας κλπ318.999,99€
2Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου ΛευκάδαςΕπισκευή στέγης260.000,00€
3Κοινότητες Καρυωτών-ΒλυχούΒελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων163.790,00€
4Δημοτικό Στάδιο ΛευκάδαςΕκπόνηση μελέτης μεταλλικού στεγάστρου κερκίδων160.241,36€
5Δημοτικό Στάδιο ΛευκάδαςΚατασκευή ευθείας στίβου100.580,00€
6Γήπεδο Κοινότητας ΣύβρουΒελτίωση, εγκατάσταση χλοοτάπητα κλπ67.748,00€
7Γήπεδο 5×5 ΜαραντοχωρίουΑντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα κλπ48.000,00€
 ΣΥΝΟΛΟ 1.119.359,35€

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:

«Σήμερα, έπειτα από πολύ αγώνα και μεγάλη προσπάθεια, μπόρεσα να κάνω πράξη μία υπόσχεση που είχα δώσει στα αθλητικά σωματεία της Λευκάδας: 1.120.000 ευρώ δεσμεύθηκαν και σύντομα θα διατεθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στο νησί μας, σε 7 έργα για τη νεολαία μας, για τους ανθρώπους και τους συλλόγους που καλλιεργούν τον αθλητισμό.

Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για εμένα, διότι ως άνθρωπος που υπηρέτησα το χώρο του αθλητισμού γνωρίζω από πρώτο χέρι την προσπάθεια των ανθρώπων στα αθλητικά σωματεία και στους αθλητικούς χώρους, γι’ αυτό και η ενίσχυση των δομών και η ενθάρρυνση των ανθρώπων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μου. Η σημερινή εξέλιξη με κάνει να νιώθω την ίδια ικανοποίηση με αυτήν που σίγουρα νιώθουν οι άνθρωποι του αθλητισμού στη Λευκάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, για τη συνεπή και συστηματική στήριξη των αιτημάτων της Λευκάδας. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει ότι σκύβει πάνω από τα προβλήματα της ελληνικής περιφέρειας και έτσι θα συνεχίσουμε, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την ευημερία των νησιών μας.

Συνεχίζουμε, διεκδικούμε και φέρνουμε στη Λευκάδα χρηματοδοτήσεις για έργα – και ελπίζω ότι και ο Δήμος Λευκάδας, ο οποίος άλλωστε προετοίμασε και κατέθεσε τα τεχνικά δελτία, θα φροντίσει ώστε τα έργα να υλοποιηθούν, διότι μόνο ολοκληρωμένα θα αγγίξουν πρακτικά και ουσιαστικά τους πολίτες και την καθημερινότητά τους.»

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s