Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: Για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στη Λευκάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 19-11-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: «Μια σημαντική στιγμή για το τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Λευκάδα ».

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Κεραμέως εντάχθηκε στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 του Υπουργείου και στον άξονα προτεραιότητας 3.8, το έργο «Μελέτη και κατασκευή κτιρίου για την στέγαση του τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Λευκάδα». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Το έργο βάσει του εγκεκριμένου κτιριολογικού προγράμματος περιλαμβάνει κύριες και υποστηρικτικές μελέτες καθώς και τις απαραίτητες εργασίες τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε αναδιαμόρφωση στοιχείων του περιβάλλοντος χώρου.

Να θυμίσουμε ότι το κτίριο έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Λευκάδας, (πρώην Κέντρο Νεότητας), στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο για στέγαση αποκλειστικά των διοικητικών υπηρεσιών, των γραφείων καθηγητών, των εργαστηρίων, των αιθουσών διδασκαλίας και για κάθε άλλη δραστηριότητα του Τμήματος Περιφερειακής ανάπτυξης στην Λευκάδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: Για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στη Λευκάδα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s