[Δελτίο Τύπου Π.Ε. Λευκάδας] «Χωρίς προβλήματα η πρώτη μέρα της ΄Μήδειας’» – Ολόκληρη τη νύκτα επί ποδός τα συνεργεία Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λευκάδας

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Χωρίς προβλήματα η πρώτη μέρα της ΄Μήδειας’» – Ολόκληρη τη νύκτα επί ποδός τα συνεργεία Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λευκάδας

Δεν υπήρξαν προβλήματα από την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια» καθώς μηχανήματα και προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας επιχειρούν συνεχώς από χθες τα ξημερώματα, διατηρώντας το Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Λευκάδας ανοικτό, ιδίως αυτό των ορεινών χωριών.

«Όλος ο μηχανισμός και οι άνθρωποι της Π.Ε. Λευκάδας από το βράδυ της Κυριακής, βρίσκονται στις επάλξεις, καθαρίζοντας το χιόνι, ρίχνοντας αλάτι και τροφοδοτώντας τα ορεινά χωριά με αλάτι. Παρά τη χιονόπτωση και τον παγετό, το ορεινό δίκτυο δεν παρουσίασε ούτε στιγμή πρόβλημα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και ανταποκριθήκαμε αποτελεσματικά.

Ευχαριστώ το προσωπικό της Πολιτικής μας Προστασίας, που δεν υπολογίζει Κυριακή και ωράριο μπροστά στην ασφάλεια των πολιτών.

Η δυσκολότερη ημέρα της ‘Μήδειας’ πέρασε, όμως εμείς παραμένουμε σε εγρήγορση» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, ο οποίος σήμερα (15/2/2020) το πρωί πραγματοποίησε αυτοψία στο ορεινό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Λευκάδας και συνομίλησε με τους Τοπικούς Προέδρους και κατοίκους στην Εγκλουβή, την Καρυά και τα Λαζαράτα.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s