Ετήσιος Διοικητικός απολογισμός του Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος-Αθήνας

Ιανούαριος 2020

Ο Σύλλογος τον τελευταίο χρόνο πραγματοποίησε το σύνολο των προγραμματισμένων δράσεων εκτός από την ετήσια εκδρομή λόγω των μέτρων για τον covid-19

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 έγινε με μεγάλη συμμετοχή η εκδρομή του συλλόγου στους Δελφούς και Αράχωβα.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 έγινε η κοπή της πίτας με μεγάλη συμμετοχή και σε πολύ θερμό κλίμα.

Στις αρχές Μαρτίου εφαρμόζεται η καραντίνα και οι δραστηριότητες του συλλόγου παγώνουν.

Τον Ιούλιο και Αύγουστο του 2020 που τα μέτρα χαλαρώνουν και επιτρέπονται δραστηριότητες και εκδηλώσεις , τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο προστασίας υλοποιούνται οι δύο προγραμματισμένες δραστηριότητες- εκδηλώσεις στη Καρυά.

 Α: Από τις 25 Ιουλίου μέχρι 18 Αυγούστου Δράση για παιδιά με θέμα Θεατρικό παιχνίδι ,δύο φορές την εβδομάδα.

Β: Στις 12 Αυγούστου 2020 η 2η Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα η Καρυά ενάντια στις εξαρτήσεις, Νοηματοδότηση των Εξαρτήσεων.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 στο πλαίσιο της βοήθειας για την προστασία από τον covid-19 αποστέλλεται στο Γυμνάσιο- Λυκειακές τάξεις Καρυάς αντισηπτικό υλικό για την κάλυψη των μαθητών και των διδασκόντων.

Παράλληλα προσφέρει στην τοπική κοινότητα Καρυάς αντισηπτικό υλικό και μια φιάλη οξυγόνου συνεχούς παροχής μιάμιση-δύο ώρες και στον Α.Ο Καρυάς ένα πλήρες φορητό φαρμακείο.

Ανησυχώντας για την πορεία της αποπεράτωσης του ιστορικού κτιρίου του Απόλλωνα αποστέλλει υπόμνημα για το θέμα στον κ. Δήμαρχο και στον κ.Αντιπεριφερειάρχη.

Ακόμη έγινε συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο για το ζήτημα των ανεπιτήρητων βοοειδών και με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για το κτίριο του Απόλλωνα και γενικότερα για τα προβλήματα του χωριού.

Συνάντηση έγινε και με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ στον οποίο εκφράστηκε η αντίθεση του συλλόγου για την μείωση των δρομολογίων και συμφωνήθηκε η επαναφορά μετά την πανδημία των νευραλγικών δρομολογίων.

 Συμμετείχε σε όλες τις εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνονται από την Τοπική Κοινότητα,τον Απόλλωνα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο με τη συμμετοχή του Α.Ο Καρυάς και του Συλλόγου μας.

Ο σύλλογος έχει στενή συνεργασία με την τοπική κοινότητα,τον Απόλλωνα,την σχολική κοινότητα καθώς και με κάθε θεσμικό φορέα ώστε συντονισμένα να εργαζόμαστε για το καλό του χωριού μας. Για αυτό και ήταν παρών στις περισσότερες εκδηλώσεις που διοργανώνονται.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s