Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στην Καρυά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Δεκέμβριου η εθελοντική αιμοδοσία η οποία διοργανώθηκε από την Κοινότητα Καρυάς, τον ΜΟ “Ο ΑΠΟΛΛΩΝ” Καρυάς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο με την συμμετοχή του Αθλητικού Ομίλου Καρυάς & του Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος Αθήνας.

Η τράπεζα αίματος της Καρυάς ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 από την τότε Κοινότητα Καρυάς , τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» Καρυάς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο.

Σε όλα αυτά τα χρόνια έχει διαθέσει πάνω από 400 μονάδες αίματος σε συνάνθρωπους μας που είχαν ανάγκη και συνεχίζει αθόρυβα το έργο αυτό μέχρι και σήμερα.

Η τράπεζα αίματος της Καρυάς συγκεντρώνει ετησίως περίπου 30 μονάδες αίματος σε δυο εθελοντικές αιμοδοσίες, μια καλοκαιρινή και μια χειμερινή. Η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη και οι μονάδες αυτές διατίθενται στο σύνολο τους σε συνάνθρωπους μας.

Είναι μέλος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και φιλοξενείται στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.

Ενισχύουμε την τράπεζα αίματος της Καρυάς δίνοντας αίμα σε όλα τα κέντρα αιμοδοσίας ανά την Ελλάδα αναφέροντας το όνομα της Τράπεζας μας και το νοσοκομείο αναφοράς το οποίο είναι το Γ.Ν. Λευκάδας.

Για τους συνάνθρωπους μας που χρειάζονται αίμα μπορούν να έρχονται σε επαφή με τον Υπεύθυνο της τράπεζας μας Κατωπόδη Κώστα (Λιανός) στο 6932350994.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες μας που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να υπάρξει η τράπεζα αίματος Καρυάς.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s