Νέο έργο 1.060.000 ευρώ για τη συντήρηση του Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Λευκάδας

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Νέο έργο 1.060.000 ευρώ για τη συντήρηση του Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Λευκάδας

Στην προκήρυξη δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Αποκατάσταση Ασφαλτοταπήτων Επαρχιακού Οδικού Δικτυού Π.Ε. Λευκάδας», προϋπολογισμού 1.060.000 ευρώ, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, και η διαγωνιστική διαδικασία βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη.

«Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς την προσπάθειά μας για βελτίωση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας. Είμαστε ικανοποιημένοι διότι ένα νέο σημαντικό και συνάμα ουσιαστικό έργο προχωράει και είναι βέβαιο ότι θα δώσει λύσεις στο βεβαρημένο δίκτυο μας. Η ασφάλεια στους δρόμους είναι προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής και είναι απολύτως εμφανές από τις πολλές παρεμβάσεις που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Σκοπός του έργου, που χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ 522 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), είναι η αποκατάστασης βλαβών και η βελτίωση της οδικής ασφάλειας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Λευκάδας, μέσω της διάστρωσης ασφαλτικών ταπήτων, της κατασκευής τεχνικών έργων απορροής ομβρίων υδάτων, της αντιστήριξης πρανών και της τοποθέτησης στηθαίων.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s