Ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Σύγχρονη Λευκάδα» Χαράλαμπου Καλού

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω ολόθερμα, που τιμήσατε την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση «Σύγχρονη Λευκάδα» με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου, επιφέροντας μια μεγάλη ανατροπή στο αυτοδιοικητικό σκηνικό της Λευκάδας.

Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής δικαιώνει τη μέχρι τώρα πορεία μας που στηρίχθηκε στο όραμά μας, στις θέσεις μας, στις καινοτόμες πρωτοβουλίες μας και στην ομαδική δουλειά.

Συγχαίρουμε όλους τους υποψηφίους δημάρχους, καθώς και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, για τη συμβολή τους σε ένα πολιτισμένο προεκλογικό σκηνικό.

Η εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής, είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία που ξεκινά από μηδενική βάση. Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, δεν διακυβεύεται απλά η θέση του δημάρχου αλλά το μέλλον αυτού του τόπου.

Σας καλούμε να κρίνετε και να αξιολογήσετε ποιος από τους δυο υποψηφίους δημάρχους είναι ο καταλληλότερος για να σας εκπροσωπήσει, να επιτύχει τις απαραίτητες συνθέσεις στο νέο δημοτικό συμβούλιο, που επιβάλλει το νέο θεσμικό πλαίσιο και να σχεδιάσει τη Λευκάδα του μέλλοντος.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην εκλογική διαδικασία και να συντελέσετε στην ολοκλήρωση της ανατροπής. Η Σύγχρονη Λευκάδα είναι στο χέρι μας!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας και επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας»

Χαράλαμπος Καλός

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s