Μεγαλειώδης συγκέντρωση της «Σύγχρονης Λευκάδας» στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της «Σύγχρονης Λευκάδας» στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας

«Είμαι περήφανος που είμαι Λευκαδίτης. Είναι τιμή μου που είμαι υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας.

Η μεγαλειώδης σημερινή συγκέντρωση δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από κανέναν, ότι η «Σύγχρονη Λευκάδα» θα είναι η μια από τις δύο παρατάξεις που θα περάσουν στο δεύτερο γύρο. Ας ψάξουν να βρουν τον δεύτερο.

Η Λευκάδα μίλησε.

Η Λευκάδα αποφάσισε.

Η Λευκάδα αποφάσισε να γίνει σύγχρονη».

Με αυτά τα λόγια και σε κλίμα ενθουσιασμού από πλήθος κόσμου ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, ολοκλήρωσε την προεκλογική ομιλία του στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019.

Ο κόσμος έμεινε εντυπωσιασμένος από τη δυναμική παρουσία του και τον μεστό και ουσιαστικό του λόγο, δίνοντας παλμό καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας.

Ο επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας» αναφέρθηκε στους λόγους εκείνους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Λευκάδας. Παρουσίασε το όραμά του για μια σύγχρονη Λευκάδα και τους έξι δημοτικούς στόχους πάνω στους οποίους δομήθηκε το πρόγραμμα, καταθέτοντας προτάσεις καινοτόμες και ουσιαστικές για την ανάπτυξη της Λευκάδας, του Καλάμου και του Καστού.

Ο κ. Χαράλαμπος Καλός άσκησε έντονη κριτική στην νυν δημοτική αρχή για την αδυναμία διαχείρισης της καθημερινότητας, την καθυστέρηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων, αλλά και την ειρωνική και αλαζονική διάθεση του δημάρχου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Απάντησε σε όσους προσπαθούν να απαξιώσουν και να σπιλώσουν την προσπάθεια αυτών των μηνών αλλά και σε όσους αντιγράφουν ακόμη και τους βασικούς άξονες της «Σύγχρονης Λευκάδας».

Ο κ. Καλός ανέφερε ότι η «Σύγχρονη Λευκάδα» κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα κοινωνική πλειοψηφία, που θα αφήσει ένα δυνατό στίγμα στα πεπραγμένα αυτού του τόπου, γεγονός που αποδεικνύεται από την πληθώρα των ενεργειών και των προτάσεων που έχει καταθέσει αλλά και από την ενότητα των μελών της. Ο κ. Καλός δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα της «Σύγχρονης Λευκάδας» και παρουσίασε τους 51 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που απαρτίζουν το νικηφόρο ψηφοδέλτιο, το πιο καθαρό, το πιο υγιές, το πιο δυνατό, το πιο ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Δελτίο τύπου για την προεκλογική συγκέντρωση στη Λευκάδα απο την » Σύγχρονη Λευκάδα»

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s