ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ : ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΝΘΕΙΑ

          Λευκάδα 17-1-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΝΘΕΙΑ

Στη Λαϊκή Συνέλευση στο «Σπίτι του χωριού» στην Εξάνθεια, παρευρέθηκαν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς, ο Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μάρκος Νικητάκης, (που αναπλήρωνε τον Δήμαρχο ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα) και Κωνσταντίνος Σέρβος.

Τη συζήτηση άνοιξε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ιωάννης Γράψας ο οποίος έκανε απολογισμό των έργων που έχουν γίνει στην περιοχή ακολούθως το λόγο πήραν οι κάτοικοι με ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές τοποθετήσεις.

Στη συνέχεια ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής ενημέρωσαν για τις ενέργειες του Δήμου και της Περιφέρειας αντίστοιχα σχετικά με έργα που έχουν εκτελεσθεί η βρίσκονται σε εξέλιξη σύμφωνα με τους προϋπολογισμούς των προηγούμενων ετών αλλά και του τρέχοντος έτους (Σπίτι του Χωριού, έργα ύδρευσης, παρεμβάσεις εντός οικισμού, βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων – καθαριότητα, αγροτική οδοποιία κλπ.).

Οι παρευρισκόμενοι αιρετοί απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν και κατέγραψαν τις προτάσεις του Προέδρου και των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Εξάνθειας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s