Επιμελητήριο: Δίκτυο συνεργασίας με τα παροικιακά σωματεία των Λευκαδίων της Αθήνας

39279986_843862339335498_6873258171201224704_n

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας:

«Διαδοχικές συναντήσεις με τα παροικιακά σωματεία Λευκαδίων της Αθήνας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης, στα γραφεία του φορέα.

Συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος «η ΑΡΈΤΟΥΣΑ» κ. Τρύφωνα Ζαχαρόπουλο, που εκπροσωπεί ένα σύλλογο με τον οποίο υπάρχει στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια.

 

43605258254_1ba5e46c77_q

Ακολούθησε η συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος – Αθήνας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρακα Όλγα, ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Κατωπόδης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μάλφας Σωτήρης. Αντικείμενο της συνάντησης το έργο του συλλόγου που προάγει την παράδοση και τον πολιτισμό της Ορεινής Λευκάδας, καθώς και η αναζήτηση κοινών πεδίων συνεργασίας με το Επιμελητήριο με στόχο την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Ορεινής Λευκάδας.Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Σωτήρης Σκιαδαρέσης αναφερόμενος στις δύο αυτές συναντήσεις επισημαίνει:

«Η Λευκάδα πρέπει να δημιουργήσει αλλά και να ενεργοποιήσει ένα Δίκτυο Συνεργασίας με τα παροικιακά σωματεία και τους συλλόγους των Λευκαδίων της Αττικής.

Υπάρχουν σύλλογοι με ξεχωριστή δράση και προσφορά που μπορούν να κινητοποιηθούν και να συμβάλουν στην προβολή της Λευκάδας ως τουριστικού προορισμού σε συνεργασία με το Δήμο και τους τοπικούς φορείς.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας σε πολύ λίγο καιρό θα ανακοινώσει μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα παροικιακά σωματεία και οι σύλλογοι των Λευκαδίων της Αττικής».»

 

ΠΗΓΗ : http://www.kolivas.de/

 

 

 

 

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s